2020 nem csak a világnak volt egy rendhagyó év, hanem a Door2-D2 csapatának is. A koronavírus járványt mi is megéreztük, mert az év első negyedévében sajnos sok partnerünk bezárta kapuit. Így mi is egy kicsit visszavonultunk a csigaházunkba, és újragondoltuk a vállalkozásunkat, miközben nevelgettük D1-et és D3-at. 🙂

Hamarosan azt vettük észre, hogy sokan érthető módon a járvány hatására nyergelnek át az online térbe, vagy erősítik meg jelenlétüket. Így az év túlnyomó többségét „tűzoltással”, alkalmi megbízások, és sok-sok honlap elkészítésével töltöttük, hogy minél több vállalkozónak segíthessünk átvészelni ezt a nehéz időszakot. Az állandó megbízásokat kicsit félretettük, a felszabaduló kapacitásainkat, energiáinkat pedig továbbképzésekbe, megújulásba fektettük, hogy 2021-et új erővel, lendülettel, és az új lehetőségeknek teret adva kezdhessük.

Ennek keretén belül székhelyünket is elköltöztettük – a home office maradt, de új irodánk és alkotó stúdiónk teljesen szeparált, tágasabb, csendesebb lett, és így a munka is sokkal élvezetesebb. A gépparkunkat lecseréltük, illetve bővítettük, fejlesztettük, hogy minél szélesebb körű szolgáltatásokkal állhassunk a rendelkezésetekre. Korszerűbb gépekkel dolgozunk, illetve berendeztünk egy Podcast Stúdiót (4 főig), amelyben reméljük, hamarosan, a járvány lecsengésével vendégeket is fogadhatunk. Lehetővé vált a 4K videó felvétel, és a Full HD Streaming. Továbbá kialakítottunk egy fotó-, és videó stúdiót (a COVID helyzet miatt jelenleg csak tárgyfotózást / videózást tudunk vállalni.) Brainstorming session-jeinket, megbeszéléseinket sokszor a szabadban, madárcsicsergés és egy jó kávé mellett ejtjük meg, mely ihletet, és kreatív szárnyakat ad.

Ezen kívül átgondoltuk a víziónkat is, és célul tűztük ki, hogy segítünk mindazoknak a vállalkozóknak, és cégeknek, akik most szeretnének átnyergelni az online térbe, és annak lehetőségeit kihasználni, vállalkozásukat az online jelenléttel, és marketingkommunikációval megerősíteni, de nincs meg a kellő szakértelmük hozzá. Továbbá szívesen segítünk tudásunkkal, tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel, és lelkesedésünkkel mindazoknak, akiknek ugyan megvan a szakértelme, de se idejük, se energiájuk a cégük marketingkommunikációját menedzselni.

Mi leszünk nektek az ajtó sikerhez. Állunk rendelkezésetekre.