Pócz Pincészet

A 2020-2021-es év egyik gyümölcse honlap és webshop tervezés terén a Pócz Pincészet új weboldalának megálmodása és kivitelezése volt. A korábbi, kicsit idejétmúlt weboldaltól búcsút vettünk, és egy teljesen új, letisztult, funkcióiban sokkal gazdagabb, szép esztétikai és felhasználóként praktikus és jó élményt nyújtó, webshop-pal bővített oldalt dolgoztunk ki.

A Pócz Pincészet történetében jelentős dátum 1991, amikor a szőlőbirtokot építeni kezdték, de a szőlőtermesztésben és borkészítésben való tapasztalat, szerelem és szaktudás már több generációra nyúlik vissza. Ma már nem csak ezekkel, hanem vendéglátással is foglalkoznak, és szívből ajánljuk, hogy megkóstoljátok isteni boraikat, továbbá leruccanjatok a borbirtokra egy kis kikapcsolódásra!

A Door2-ról ezt a kedves véleményt kaptuk tőlük:

„A Door2-t egy új honlap, és egy jól működő webshop megtervezésével, és kivitelezésével bíztuk meg. A közös munka során sok kihívással találkoztunk, de végül mindenre találtak egy jó megoldást. Ami még nagyon tetszett nekünk, hogy maximális rugalmassággal álltak a feladathoz, és a munka során felmerült változásokat jól lekövették. Így végül olyan eredmény született, amilyet szerettünk volna. Csak ajánlani tudom őket!” – Pócz Attila, Pócz Pincészet

A weboldalt itt tudjátok megnézni:

https://poczpinceszet.hu