• (+36) 30-387-34-82
  • info@door2.hu
Who We Are

Nyilván te is szeretnéd tudni, kivel van dolgod, mielőtt egy olyan fontos feladatot bíznál ránk, mint a vállalkozásod online marketingkommunikációja. Ezért, és még inkább azért, mert hiszünk abban, hogy a kommunikációnak őszintének, lényegre törőnek, és egyszerűnek kell lennie, itt a mi kis történetünk, kendőzetlenül, ámde dióhéjban. Ismerj meg minket egy kicsit!

 

Közös vállalkozásunkat azért hoztuk létre, mert egy barátunk induló cégéhez kért közösségi média menedzsment segítséget, és rájöttünk, hogy amit magánemberként is szeretünk, mert nyitottak, barátságosak, kedvesek vagyunk, és szeretünk kommunikálni, barátkozni, „socialmediázni”, továbbá megvan hozzá a szakértelmünk is, ezt akár professzionálisan is lehetne csinálni. Élveztük a közös munkát, és rájöttünk, hogy nagy kedvünk lenne ehhez. Mivel ennél azért jóval többhöz értünk, úgy döntöttünk, hogy nem ragadunk meg csak a közösségi médiánál, hanem teljes online kommunikációs csomagot fogunk kínálni. Mivel már több, mint 18 éve egy párt alkotunk, és jól szuperálunk együtt, tökéletesen összecsiszolódtunk, no meg az 1. közös projektünk minden elfogultság nélkül igen jól sikerült (már 3 éves, és nagyon cserfes), úgy gondoltuk, itt az ideje az üzleti életben is kamatoztatni ennek a jó kis csapatnak a munkáját, tudását, tapasztalatát, képességeit együtt.

További löketet adott a tudat, hogy kiválóan kiegészítjük egymást. Míg egyikünk inkább precíz, alapos, jól szervez, hajtja az eredményig a projekteket, szeret írni, fotózni, addig a másikunk inkább kreatív, jó stratéga, a kisujjában van az üzleti koncepciók készítése, a technológia, a zene, a videókészítés, és fáradhatatlanul képzi magát, valamint a kollégákat egyre gyorsuló digitális világunk releváns témáiban. Kiderült, hogy tényleg nagyon hatékonyan tudunk együtt dolgozni – a ti sikeretekért, és a miénkért. A door2 is innen jött: egyrészt D1, azaz Dóri a gyermekünk, és a közös vállalkozás a 2. gyermekünk, másrészt arra utal, hogy ha velünk dolgozol, az egy ajtó lehet a vállalkozásodnak a hatékony online jelenléthez, kommunikációhoz, és ezáltal a sikerhez.

 

Hátunk mögött 2×15 év, a marketing, marketingkommunikáció, reklám, PR sok különböző területén szerzett tapasztalat, valamint ez irányú végzettség (International Business School / Oxford Brookes University marketing szakirány, IAA marketingkommunikációs diploma) és számos továbbképzés (pl. Google Digital Marketing, Udacity App Marketing,  stb.) van.  A különbség csak annyi, hogy most a saját szekerünket toljuk (és ezáltal a tiédet), és emiatt oltári lelkesek vagyunk!

Door1 loading