• (+36) 30-387-34-82
  • info@door2.hu

-Készítünk neked Facebook oldalt, Instagram profilt, Google+ fiókot, Twitter account-ot, meg ami még szóba jöhet.

-Ezeket folyamatosan karbantartjuk (hírfolyam, profil, fotók, videók, stb.), kezeljük a kommenteket, üzeneteket.

-Megtöltjük igényes, személyre szabott tartalommal, legyen szó cikkek, interjúk írásáról, kreatív képek tervezéséről, videók elkészítéséről, zenék írásáról, fotók készítéséről, stb. Ehhez természetesen az ezekhez a tartalmakhoz kötődő posztok megírása, és nyomon követése is hozzá tartozik.

-Vadászunk helyetted olyan, másoktól származó tartalmat, amely releváns a vállalkozásodnak. Egy-egy cikk, hír, interjú, videó, idézet, film, könyv, zene, vagy bármi olyasmi megosztása, ami a profilodba vág.

-Szervezünk és bonyolítunk neked nyereményjátékokat, versenyeket ezeken a felületeken.

-Kampányokat tervezünk és bonyolítunk, legyen szó a márka „imázs”-od erősítéséről,  a terméked/szolgáltatásod előnyeinek kommunikációjáról, akciókról, vagy bármi másról.

-Kommunikáljuk a rendezvényeidet, illetve azokat is, amiken részt veszel. Segítünk az apró, vagy nagyobb dolgokban is, mint csoportok létrehozása és kezelése, Facebook live bejelentkezések lebonyolítása, stb.

-Segítünk az apró, vagy nagyobb dolgokban is, mint csoportok létrehozása és kezelése, facebook live bejelentkezések lebonyolítása… stb.