• (+36) 30-387-34-82
  • info@door2.hu
Képi tartalom

A közösségi médiában és a kereskedelmi szempontból kiemelt korcsoportokban egyre nagyobb értékkel bír a képi megjelenítés. Mi megálmodjuk, és elkészítjük azokat a képi anyagokat, kreatívokat, amik segítenek célba juttatni az üzeneteidet. Használhatjuk akár a te fotóidat, stock fotókat, vagy általunk készített képeket is.

Videók

A fontosabb social media platformok egyre inkább támogatják a videó tartalmakat, ami komoly fegyver lehet a vállalkozásod kezében is, ha víruskampányt szeretnénk folytatni, vagy az érzelmekre alapozva kívánunk megrendelést generálni. Velünk erre sem lesz gondod, hiszen egy megbízható és elkötelezett csapat veszi kézbe a kamerát (vagy vág meg meglévő felvételeket), és a videó kampányodat.

Keatív szöveg

Legyen szó egy „letaglózó” mondatról, egy interjúról, egy összetett blog cikkről, PR tartalmú írásról, vagy egy weboldal szöveges tartalmáról, tálcán kínáljuk neked a kész megoldást. Természetesen az elkészült írások illeszkednek a stílusodhoz, a vállalati kommunikációdhoz, a márkádhoz, szolgáltatásodhoz, és az olvasóközönséghez is.

Zene

Mind a videókhoz, mind a hirdetésekhez szükséged lehet megfelelő zenére. Az igényeidnek megfelelően kiválasztjuk, vagy egyedileg írunk zenei aláfestést, illetve megrendezzük, és felvesszük a szükséges beszédhangokat. Rengeteg ismert, vagy nem ismert, de professzionális szinkronszínész közül a neked leginkább ideálisat fogjuk megtalálni.